Iris analyse John Andrews

Har lige været på et yderst inspirerende kursus i irisanalyse ved John Andrews. John Andrews, er englænder, forsker og rejser verden rundt med sin viden om irisanalyse. Hans viden er detaljeret omkring forskellige tegn i iris og hvad de er et udtryk for. Bla. at iris er en konsekvens af vores genetiske arv og den fortæller noget om de svagheder og styrker vi hver især bærer rundt på.
Iris fortæller også, hvad årsagen til en problematik kan være og at årsagen til et symptom ofte skal findes et helt andet sted, end det umiddelbare. Feks at årsagen til en dårlig fordøjelse, kan være et lavt progesteron niveau.
Noget af det centrale i kurset var samvirket mellem psyke – nervesystem – kirtelsystem og immunforsvar. Vi ved nok inderst inde at systemerne hænger sammen, de påvirker hinanden. Er vi i dårlig humør, får vi lettere en infektion eller ondt i maven end hvis vi er i godt humør.
Kurset gav mig en større viden om iris udtryk og tegn, så jeg har bedre mulighed for at finde en mulig årsag til et symptom, samt at bruge den viden til at finde den rette naturmedicinske behandling. Her spiller homøopatien vigtig rolle, da den giver mange muligheder for at behandle specifikke årsager